18.04.2023

Täyden palvelun asennusTäyden palvelun asennus on palvelu, joka tarjoaa kattavan ratkaisun tuotteen asentamiseen ja käyttöönottoon. Palvelu sisältää tuotteen toimituksen, asennuksen ja viimeistelyn sekä siivouksen ja opastuksen sen käyttöön. Täyden palvelun asennus on erittäin hyödyllinen silloin kun asennus vaatii erityistä osaamista. 

Täyden palvelun etuna on se, että se tarjoaa asiakkaille turvallisuutta, mukavuutta ja helppoutta. Näin voidaan varmistaa, että tuote asennetaan oikein, jolloin asiakas voi vain nauttia lopputuloksesta. Asennuspalvelu myös vähentää mahdollisia virheitä, jotka voisivat aiheuttaa tuotteelle vaurioita tai vikoja.

Millainen on hyvä asennuspalvelu?

Hyvä asennuspalvelu on luotettava, ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen sekä tarjoaa kilpailukykyisen hinnan. Kun valitset asennuspalvelua, kannattaa kiinnittää huomiota muutamiin tärkeisiin seikkoihin:

  1. Kokemus ja ammattitaito. Hyvä asentaja on kokenut ja ammattitaitoinen. Palveluntarjoajalla tulee olla tarvittavat taidot ja tietämys tehtävän asennustyön suorittamiseksi laadukkaasti ja turvallisesti.
  2. Luotettavuus. Hyvä asentaja on luotettava ja hoitaa työnsä sovitussa aikataulussa. 
  3. Asiakaspalvelu. Hyvä asennuspalvelu on asiakaslähtöinen, se tarjoaa asiakkailleen ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. Asentajan tulee kuunnella asiakkaan tarpeita ja toiveita sekä tarjota ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaan tarpeisiin.
  4. Hintatietoisuus. Hyvä asennuspalvelu tarjoaa asiakkailleen reilun ja kilpailukykyisen hinnan. Hinnan tulee olla selkeä ja ymmärrettävä eikä piilokuluja saa olla.
  5. Takuu ja takaisinmaksu. Suoritetulle työlle pitää olla selkeä takuu ja mahdollisuus hyvitykseen, jos asennustyö ei vastaa sovittuja vaatimuksia tai on huonolaatuista.
  6. Taustatyö. Muista tutustua asennusyrityksen taustoihin ja referensseihin ennen kuin valitset palveluntarjoajan. Muista myös varmistaa, että yritys on ennakkoperintärekisterissä, näin saat hyödynnettyä kotitalousvähennyksen, joka on peräti 60 % asennustyöstä.
     


Kruunuaidan asennuspalvelu

Kruunuaidan asennuspalvelu on luotettava ja ammattitaitoinen valinta, kun haluat asentaa aidan kotisi ympärille. Kruunuaita on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut puuaitaratkaisuihin. Tarjoamme kattavan palvelun aina suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon asti.

Ammattitaitoiset asentajat tuntevat hyvin aidan asennuksen haasteet, osaavat asentaa aidat nopeasti ja laadukkaasti. Asentajat ovat huolellisia ja tarkkoja työssään.

Vuoden 2021 asiakaskyselyn mukaan peräti 98 % asiakkaistamme suosittelee asennuspalveluamme. Kiitosta saivat muun muassa ammattitaito, lupausten pitäminen, palvelualttius ja siisteys.

”Kun saavuimme töistä kotiin, oli kotimme kruunautunut hienolla aidalla.”

”Palvelu on hyvin joustavaa ja asiointi helppoa. Olen kolme kertaa tilannut aitoja, kaikki toiminut tosi hyvin. Kiitos.”

"Hyvää ja ystävällistä palvelua.”


Kruunuaidan pitkä kokemus ja asiantuntemus takaavat laadukkaan lopputuloksen. Kruunuaita antaa asennukselle kiinteän hinnan ja peräti viiden vuoden takuun. 

Laadukkaan ja ammattitaitoisen asennuspalvelumme käyttäminen varmistaa, että uusi puuaitasi on paitsi kaunis myös kestävä ja turvallinen. Kruunuaidan asennuspalvelu tarjoaa tasokasta palvelua, jolla saat aina asiantuntevan ja ystävällisen palvelun. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi puuaita!

Kruunuaidalla autamme aitasi rakentamisessa. Soita, niin autamme: 050 368 9797.

 

 

Ota yhteyttä