Blogi

Aidat raajaavat pihapiiriä ja tekevät kotipihasta kauniin. Blogissamme kerromme aitamalleista ja tarjoamme ohjeita oikean aidan löytämiseen. Annamme myös asennusvinkkejä ja kerromme suomalaisesta aitakulttuurista.

23.2.2024

 

Aitaremontin toteuttaminen taloyhtiössä voi olla monivaiheinen prosessi, joka vaatii huolellista suunnittelua ja päätöksentekoa. Aidan valintaan vaikuttavat paitsi esteettiset ja turvallisuutta koskevat kriteerit myös ympäristön asettamat vaatimukset.

18.8.2023
Puuaita koristaa pihaasi ja tuo kotiisi yksityisyyttä. Kun valitset aitasi oikein, annat samalla takaisin ympäristölle. Ostamalla kotimaisen puuaidan, voit vähentää aitamateriaalin kuljetuksesta aiheutuvia päästöjä ja tukea kotimaista työllisyyttä.
12.6.2023
Puuaita kuuluu suomalaiseen rakennusperinteeseen. Luontoa mukaileva perinteinen aita on kestävä, monikäyttöinen ja edullinen, ja siksi se on monien suomalaispihojen kestosuosikki.
4.5.2023
Puuaita on erinomainen esimerkki materiaalista, joka on luonnostaan osa kestävää kiertotaloutta. Kiertotalous perustuu luonnonvarojen kestävään käyttöön ja jätteen minimointiin. Puuaidan valmistus, käyttö ja kierrätys voidaan niin ikään toteuttaa kiertotalouden periaatteita noudattaen.
18.4.2023


Täyden palvelun asennus on palvelu, joka tarjoaa kattavan ratkaisun tuotteen asentamiseen ja käyttöönottoon. Palvelu sisältää tuotteen toimituksen, asennuksen ja viimeistelyn sekä siivouksen ja opastuksen sen käyttöön. Täyden palvelun asennus on erittäin hyödyllinen silloin kun asennus vaatii erityistä osaamista. 

16.3.2023

 

Perinteinen tapa rajata oma tontti on puuaita. Puuaidan puoleen käännytään yleensä, kun halutaan rajata piha koiran tai lasten vuoksi. Usein aidalla halutaan myös näkösuojaa ja turvallisuuden tunnetta.

15.3.2023

 

Yleisimmät syyt hankkia puuaita omakotitaloon ovat olleet lapset, koirat ja oman rauhan kaipuu. Asiakkaamme ovat enenevissä määrin halunneet hankkia aidan myös turvallisuuden tunteen lisäämiseksi.